Sarjakuvien tekeminen kansi

SARJAKUVIEN TEKEMINEN on sarjakuvamuotoinen opas sarjakuvien tekemiseen.

Käyn oppaassa läpi perusasiat työvälineistä, työvaiheista sekä yleisiä asioita sarjakuvakerronnasta ja sarjakuvantekijän "henkisestä puolesta", kuten valkoisen paperin kammosta. Myös Psyko-Tommi on mukana, pitkästä aikaa.

Yritin suunnata oppaan sekä mangasta että muustakin sarjakuvasta kiinnostuneille. Opas on kokonaan väreissä ja sen julkaisi Finn Lectura vuonna 2013. Taiton puuhasi Päivi Toikka.

ISBN: 978-951-792-574-7

Esittely Finn Lecturan sivuilta:

Sarjakuvien tekeminen on hyödyllinen teos kaikille sarjakuvaharrastajille. Aura Ijäksen hauskalla otteella laatima opas on kattava johdatus sarjakuvan synnyssä tarvittaviin vaiheisiin ja välineisiin.

Käsikirjoituksen laatiminen, hahmojen luominen, kynät, paperit, tussit, ruudutus, puhekuplat, luonnostelu, puhtaaksi piirtäminen, värittäminen… Nämä ja monta muuta asiaa selitetään käydään läpi selkeästi ja perusteellisesti tämän kirjan sivuilla. Lisäksi oppaassa käsitellään mm. hyvää työergonomiaa, valkoisen paperin kammoa sekä rakentavan kritiikin merkitystä.

Kokonaan sarjakuvan keinoin toteutettu opas kannustaa ja inspiroi kaikkia sarjakuvan tekijöitä ja sellaisiksi haluavia löytämään oman tyylinsä ja piirtämisen riemun.

Sarjakuvien tekeminen - näyteaukeama

Sarjakuvien tekeminen - näyteaukeama 2 Sarjakuvien tekeminen - sisällysluettelo

Klikkaa isommaksi!


Takaisin sarjakuvasivulle

Kaikki materiaali ellei toisin mainittu
Copyright © Aura Ijäs